Wednesday, January 11, 2017

Ayung Teras / アユンテラス

One of my drinking buddies from my days as a regular at the rock bar Dokken, Yamakawa-san had invited us and Dokken-san to go out to dinner and enjoy some Indonesian cuisine. He had chosen a place called Ayung Teras in Shibuya. The name had a familiar ring to it and when we headed to the restaurant, I recalled that I had actually been there before with a co-worker from my days at Tower Records. I'm glad to know it is still as popular as ever and we had a short wait before being shown to our table. We were waiting for Dokken-san and Yamakawa-san at the Moyai statue near Shibuya station.


ロックバードッケン時代の飲み仲間が僕と妻とドッケンさんを誘ってくれまして、渋谷にあるインドネシア料理を食べに行くことになりました。店の名前は「アユンテラス」。自分がなんだか聞き覚えがある店だなと思って店を目指した。着いたらその記録が甦て、あっ、自分は以前にもこの店に食べに来たことがある。タワー時代の時に同僚と一緒来てた。まだ営業してまだ大繁盛で良かった。渋谷駅にあるモヤイ像で持ち合わせ。


Me and Dokken-san (former owner of Rock Bar Dokken) / 僕とドッケンさん


Ayung Teras / アユンテラス


I love ethnic food and was looking forward to once again experiencing some Indonesioan cuisine.

自分はエスニック料理が大好きなので、またインドネシアが食べるのは楽しみでした。


We started off with some Bintang beer.

最初はビンタンビールで乾杯。


KangKung Goren / 空芯菜炒めもの


Nasi Goreng Bagus / インドネシア風炒飯


Satay Ayam / チキンのサテ


Mihun Goreng Ayung / 焼きビーフン アユン風


Acar / インドネシアン風ピクルス

I didn't bother with the English names but I think you can pretty much guess what we had to eat. And it was all delicious.

料理の英語名は書いてませんが、見れば大体なに食べたか分かると思うので、それに全種類美味しかった。


And another beer before calling it a night.

ビールもう一杯で解散。


Bon Appetit!

いただきます!

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