Thursday, March 10, 2016

Kit-Kat (Nihon-shu Flavor) / キット・カット 日本酒味


Its another fluff piece.  First time visitors to Japan are always amazed at the different flavors of Kit-Kat that are available here.  Some of them are only available for a limited time while others are only available in certain areas.  However, if you know where to look, you can usually find all the different flavors in one place in Tokyo.  This was the latest Kit-Kat flavor that I have encountered, Nihon-shu flavor.  I haven't been keeping a record and I don't think I've featured the other flavors before.  It just never occurred to me to post them.  Anyway, so far I've tried the wasabi, strawberry cheesecake, pumpkin, sunda, anmin-dofu, purple sweet potato, apple and maccha that I can remember.  I'm sure there are more.  I guess I will have to go in search of them just to continue this Kit-kat fluff series!  I actually like nihon-shu, much better than shochu, so I quite enjoyed this.

また軽いネタがつづきます。初めて日本に来るアメリカ人の観光客がいつも驚くのは、キット・カットの味の豊富さ。アメリカはそんなにないんですよ。期間限定や地域限定が多いですが、東京で探せば必ずみつかりますよ。 最近キット・カットが出した限定味は日本酒。酒好きにたまらんわ!僕はいろんなキット・カットの味が食べましたが、個人ブログに紹介したことないな。なんでだろ?ま、これからまた始まれば良いっか。自分の記憶で今まで食べた限定味はわさび、紫芋、すんだ、りんご、ストロベリーチーズケーキ、杏仁豆腐、パンプキン、抹茶など。他もあると思うが、今思い出せない。ところで、日本酒の味も結構良いですよ。好きです。

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