Traveling back in time to September 19, 2015, my friends and I decided to meet up at an oyster bar in Sangenjaya called [Kakigaraso]. It was a Saturday. I just checked the Internet and happy to inform you that the place is still in business.
2015年9月19日にタイムスリップして、まだ東京に住んでたころに、この日は友達と約束して、三軒茶屋にあるオイスターバー「かき殻荘」を食べに行った。
The restaurant is located in on the second floor of this building.
店はこのビルの2階にある。
A little appetizer. I forgot what it was.
今日のお通し。なんだか忘れたけど。
My friend Tetsu.
友達のてっちゃん。
Tonight's main course - a bucket of oysters!!
今夜の主役。バケツいっぱいの牡蠣!!
They are being grilled.
グリルされてます。
Interior of the shop.
オイスターバーの店内。
Tofu dish.
豆腐料理。
An assortment of oils to top your oyster.
いろんなオイルを牡蠣にトッピングすることが出来るよ。
You gotta eat your vegetables.
野菜も食べなきゃいけないよ。
This food was pretty trendy for a while - bagna cauda.
これもこの年より前に流行った食べ物、バーニャカウダ。
The empty shells.
空の殻。
And these were so awesome.
これはめっちゃ美味しかった。
I believe that be some squid.
記憶が確かならば、それはフォイル焼きされたイカ。
And some pickled vegetables.
お新香も食べました。
The entrance to the shop.
店の入り口。
Steaming oysters on an iron plate.
鉄板で蒸し牡蠣。
And that concluded a nice evening.
それで良い夜を過ごした。
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