When Mikako and I went to the States a few years ago, my sister took us to this seafood restaurant on the Waterfront in Seattle. It was [The Crab Pot]. Now, everytime we head back to Seattle, we try to eat here at least once. Their specialty is their "Seafeasts for Two! or more". This is was written on their menu: We take a variety of fresh seafood, steamed with mouth watering spices, we pour it out on the table on butcher paper, givy you a mallet, bib & let you go at at!
何年か前アメリカに帰った時、僕の妹がシアトルにあるシーフードレストランに連れてくれたことがあった。その店は「クラブ・ポット」でした。それから、アメリカに帰るたんびに、必ず一回位は「クラブ・ポット」に食べに行くことになった。この店の名物は「シーフィースト」とゆうもの。メニューにこう書かれてます:フレシュウシーフードを豊富に提供し、スパイスもたっぷり乗せ、テーブルの上にどばーと乗せ、マレットとビブを渡し、ご自由に食え!
Four different Seafeasts are available: "The Cove", "The Westport", "The Pacific Clambake", and "The Alaskan". We opted for the "The Westport" which consists of Dungeness crab, snow crab, shrimp in the shell, steamed clams & mussels, andouille sausage, corn on the cob & red potatoes in their jackets. You feast is also served with a sourdough loaf and butter.
四種類のシーフィーストから選べる:「ザ・コーブ」、「ザ・ウェーストポート」、「ザ・パシフィック・クラムベイク」と「ザ・アラスカン」。私たちが注文しとのは「ザ・ウェーストポート」。なにがあるか気になるでしょう。それは三種類の蟹、海老、アサリとムール貝、アンドゥイーソーセージ、ともろこしとレッドポテト。パン付です。
凄いでしょう?
Oh, I want to go for more.
Oh, I want to go for more.
見るとまた食べに行きたくなる。
The Bib. It would make a nice souvenir before you dig into the food.
渡されるビブ。良いお土産になると思うが、それは食べる前だけ。
Sourdough bread with butter.
付いてくるパン。
Go to Seattle now! (or Long Beach, CA; La Quinta, CA, or across town to Bellevue)
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