さて、お母さんが裏ましがるネタそろそろ書き下ろすか。もちろんそれは筑波山京成ホテルの夕飯です。
On this card is printed tonight's course menu.
このカードに今夜の献立が書かれてます。
The menu reads from left to right.
おしながきです。
I will try to follow the menu as closely as I can.
おしながき通りで頑張って食べ物を紹介致します。
But first, take a look at this setting.
その前に、見てこの豪華さ。
Aperitif - plum wine.
食前酒 ー 梅酒
In no particular order: vinegar seasoned fish and persimmon, assortment of sashime, crab, and Suizenji nori.
小鉢: 柿なます・蟹身・胡瓜・水前寺海苔
造り: 盛り合わせにて
Stewed dish of herring with Japanese pepper and Autumn eggplant and Japanese mustard spinach.
煮物: 鰊粒山椒煮・秋茄子・小松菜・どんぶり・柚子
One pot dish with chicken, tofu and vegetables.
鍋物: つくば鶏鍋・豆腐・鍋野菜
Iimura beef shabu shabu, fried tofu, and cut vegetables.
台の者: 飯村牛しゃぶしゃぶ・焼豆腐・切り野菜
Perch, pine nuts, yam, and vinegared chrysanthemum.
焼き物: 赤魚利休焼・松の実・むかご・酢取り菊花
Salmon and squid carpaccio, tomato, and cut vegetables.
酢の物代り: 火取りサーモンと烏賊のカルパッチョ・トマト・切り野菜
Mushroom rice.
きの子御飯 (筑波山麓コシヒカリ)
Miso soup.
味噌汁
And dessert!
水菓子: 関城なし・ケーキ
What a great dinner. Afterwards, we will be heading up to the top of Mount Tsukuba to see the night view.
あ~、夕飯美味しかった。食べ終わったらちょっと休んで次はロープウェーに乗り筑波山の上に行って夜景を楽しむ。
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