毎年10月の中旬三軒茶屋で「三茶de大道芸」が開催されます。今年は20日と21の土日。美香子は土曜日で朝から夕方まで仕事なので、土曜日は一人で下見に行ってまりました。本当はいつも出る屋台村が目的ですけどね。
Fairly big crowd at the yatai mura (food stall area).
屋台村はいつも込んでますね。
The line for the sausage assortment was extremely long (but I plan to get some tomorrow when I will go again with Mikako and also meet some friends.)
肉の盛り合わせが気になってたが、超行列でした。日曜は美香子と一緒に行く予定なので、次の日これは必ず食べる!
And more meat / また肉
Even though I passed up the meat today, I did indulge in a craft beer called Kawaba from Gunma Prefecture.
肉は遠慮しましたが、群馬県の地ビール川場ビールは飲みました。
The first street performer I saw / 本日最初に見た大道芸
Here he is again being "The Thinker" / “考える人”の真似
My first bite to eat - tandoori chicken skewer / 最初に食べたもの ‐ タンドリチキンの串焼き
However, this was my main lunch - fish and chips / 本当の昼食はフィッシュアンドチップス
You also get a large choice of sauces to top your fish and chips. I settle for the standard vinegar and also decided to try the spicy soy mayo combo sauce.
いろんなソースは選べられます。僕はイギリスで基本の味、酢とビリ辛マヨ醤油も試してみた。
My kind of food booth! / 僕が好きそうな屋台!
Street performers art work / 大道芸のオブジェもあちこち見かけます
Wandering around some of the back streets (and yes, this is still Sangenjaya)
ちょっと裏路地も探索してみた。下町ぽいですが、ここも三軒茶屋です。
Tomorrow - more food and more street performers.
明日 ‐ 食べ物と大道芸のつづき。
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