A couple of beers from Kanagawa Prefecture that I found at my neighborhood sake shop. Yep, the name sounds German but it really is a Japanese microbrew - it is SanktGallen named after the St. Gallen Monestary in a small Swiss town near the border with Germany. I tried there Amber Ale and Golden Ale.
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Golden Ale - lighter than the amber, but not quite a lager (because its an ale I tell ya!)
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アンバーエール。味は黒生に近いですが、それほどのくせはございません (得エールですから!)
ゴルデンエール - アンバーより軽い気がするけど、ラーガーまではいかないくらい(エールですからって!)
For a limited time, our neighborhood supermarket also carried some microbrews from Kanagawa Prefecture called Yokohama Beer. There was an Altbier, a Pilsner, and a Lager. Alas, I missed out on the Altbier and Pilsner, but did manage to grab myself a Yokohama Lager. Actually it was called "Kai Kou Lager" celebrating the 150th anniversary of the opening of Yokohama Port.
期間限定でうちの近所に発売された地ビールもありました。これは神奈川県の横浜ビール。三種類もありました‐アルトビア、ピルスナーとラーガー。残念ながら、アルトビアとピルスナーは買えなかったが、最後のラーガーは手に入れた。そのラーガーの正式名は「開港ラーガー」。今年はなんと横浜港の150周年記念です。
As I find myself drinking mostly lagers, the taste is nearest to my regular choice of Kirin's Ichiban Shibori.
普段はいつもラーガーを飲んでいるので、僕が慣れてるキリンの一番搾りの味に近い。
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