アラビアンフェスティバルで妻は満腹にならなかった為、渋谷の麻布茶房でちゃんとしたランチを食べた。妻はその店が好きの理由はメニューにあるデザート。
I ordered the jajamen.
僕はジャージャー麺を注文した。
My wife ordered the ankake yakisoba.
妻が頼んだのはあんかけ焼きそば。
Is that a huge bowl of shaved ice with soybean flour and azuki beans.
大きなかき氷です。妻がきなこあずき味を注文。
While I had the strawberry shaved ice with ice cream on top.
自分は苺かき氷を食べた。
And then we decided to walk to Naka Meguro from Shibuya.
食べたあとはやっぱり散歩しないと。渋谷から中目黒まで歩いた。
This looks like a restaurant I would enjoy. An all-you-can eat yakiniku place called "Yakiniku Sensei".
この店僕が気になるな。店の名前最高。食べ放題だし。でも行ったことない。
As we wandered around for a few hours, it was nearing dinner time. We were having a hard time decided where and what to have for dinner. We finally passed by a shop that looked promising. We ended up going to a place called "Negiya Heikichi
結構何時間も歩き回った。あっという間に夕飯の時間になった。何処で何を食べるのもまった迷いながら、歩き続いた。やっと決めたところは「葱や 平吉」というところ。メニューのメインが海の幸だった。
Negiya Heikichi / 葱や 平吉
I ordered the katsuo no tataki set. That would be seared bonito in English.
僕が注文したのはカツオのたたき定食。
My wife ordered the boiled scorpion fish.
妻が食べたのはカサゴの煮付け。
Bon Appetit!
いただきます!
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