Thursday, August 25, 2011

Korean Kitchen [Macchan] / コリアンキッチン 「味ちゃん」(まっちゃん)





I had the day off on Mikako's birthday so of course we went to Shin-Okubo.  We decided to have lunch at a different restaurant that day and went to the Korean Kitchen [Macchan].  But we still ordered the same item as we would have at [Kanton no Omoide].  That would be an order of samgyeopsal (which translates to 3 layered flesh and is made with pork belly). 

美香子の誕生日の日自分も休みをいただいてたので、もちろん昼から新大久保に行きました。今日はいつも行く店「カントンの思いで」じゃなく、他の人気店コリアンキッチン「味ちゃん」(まっちゃん)に行きました。注文したのは「カントンの思いで」でいすも頼んでるものサムギョプサル。



Nothing quite as pleasing to the eye as grilling meat, ah, and the smell is heavenly as well (apologies to vegetarians but I love my meat!)

焼いてる肉って美しい、そしてその香りがたまらない!(ベジタリアンの方には申し訳ございませんが、私は肉大好き!)



As I said, beautiful!  言った通り、美しい!



Mustn't forget the toppings and a mug of beer as well.

もちろんトッピングとサラダなども忘れちゃいけません。ビールも飲みました。










The various ways of eating your samgyeopsal.  The meat is delicious by itself as well!

上記の写真はサムギョプサルのいろんな食べ方です。肉だけでも十分美味しいです!



Bon Appetit!

いただきます!

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